24 Mart 2012 Cumartesi

Bestelerimin güftesi sen olduktan sonra...

Sade yaşarım, sade de severim ben..Duru, samimi, içten..Ve hesapsız ve çıkarsız.. Gökyüzündeki kar pamuk bulutlar gibi.. Bestelerimin güftesi sen olduktan ve sen de sevdikten sonra; bu şanı, bu yürek taşıdıktan sonra kavuşmak ne, yaşamak ne, ölmek ne ruhum..?

Gitmeler kalmalar kalkar aradan.Acılar taze bir gül goncası gibi bakar hayata..Kelebekler uçuştuktan sonra bu sevda çiçeğinin üzerinde, arılar bal yaptıktan, bülbüller bizi söyledikten sonra.. Bestelerimin güftesi sen olduktan ve sen de sevdikten sonra; bu şanı, bu yürek taşıdıktan sonra kavuşmak ne, yaşamak ne, ölmek nedir ki sevdiğim..?

Kim arar kafiye, kim sorar hece ölçüsü, kime ne imladan..İmlasını biz yazdıktan sonra aşkın..Bestelerimin güftesi sen olduktan ve sen de sevdikten sonra; bu şanı, bu yürek taşıdıktan sonra kavuşmak ne, yaşamak ne, ölmek ne aşkım..?

Sen gözlerimden gönlüme ırmaksın birtanem..İçin için akan; kurak sensizliğimi sulayan sen olduktan sonra. Bestelerimin güftesi sen olduktan ve sen de sevdikten sonra; bu şanı, bu yürek taşıdıktan sonra kavuşmak ne, yaşamak ne, ölmek ne   gülüm..?

Bak yine SENsiz bir gün, geceye dönmüş, insanlar gün ve gece farkından bahsediyorlar; saatlerden dem vuruyorlar..Ayları, yıllara ekliyorlar..Senden sonra zaman donduktan sonra, gündüz gece diye kavramı lügatler yaktıktan sonra..  Bestelerimin güftesi sen olduktan ve sen de sevdikten sonra; bu şanı, bu yürek taşıdıktan sonra kavuşmak ne, yaşamak ne, ölmek ne.. boğazımda düğüm olmuş hıçkırığım..

Asla kabuk bağlamayacak olduktan sonra can derdimin yarası, hasretin beni kanatacak olduktan sonra; SENsizliğe kürek mahkumu kimliğimle, işte bak, gelme vaktine gonk çalıyor saatler.. Bestelerimin güftesi sen olduktan ve sen de sevdikten sonra; bu şanı, bu yürek taşıdıktan sonra kavuşmak ne, yaşamak ne, ölmek ne ay yüzlüm..

Sana adanmış ömrü, uğruna feda etmeye hazır can var bende sana ait..Bülbüllere rakip ruhumun duvarlarında yankılanır adın..Bir ben duyarım bir de aşıklara ney çalan neyzenler..Bülbüller susar, ben senden fısıldamaya başlayınca.. Bestelerimin güftesi sen olduktan ve sen de sevdikten sonra; bu şanı, bu yürek taşıdıktan sonra kavuşmak ne, yaşamak ne, ölmek ne sevgilim..