16 Ekim 2012 Salı

eleştiriler aldım..

1-''Kadınların size olan ilgisi boşuna değil!
Çok iyi tanıyorsunuz onları.
En zayıf yerlerinden vuruyorsunuz!
Size ilgi duyan arkadaşların yazdığınız şiirleri üzerlerine alıp mest olmaları kaçınılmaz bir durum:)
Allah için sizin hiç suçunuz yok!!!! :)))
Yazık ya, en azından size ilgisi olanları ümitlendirmemek adına böyle duygusal şiirler yazmayın bence
Üzüldüm hemcinslerime:)) ''

2-''Blogunuz yorumlara açık değil, bu durumda yorumcular mecburen size mail atarak yorumlamak durumunda kalıyorlar.Bu da belki sohbet kapısı açıyor!''  

Birbiriyle ilintili iki ayrı eleştiri..Mecburen gittiğim İstanbul seyahatimden döndüm. Resmi işimi bitirince gitmişken de biraz gezdim..Fotoğraf çekmeye çalıştım.(Diğer fotoları daha sonra paylaşırım kısmetse)

Bu eleştirilerin birincisi bana açıkça şiir yazma diyor..Ben bakkal defteri karalamaları yapıyorum böyle olursa, gerçek şairler, isim isim saymayacağım, hepinizin aklında vardır, o zaman onlar da yazmasınlar ve asıl onlar yazmasın, zira asıl şiiri onlar yazıyorlar ve nefis kelime oyunlarıyla..Neyse ki, onlar böyle bir eleştiri karşısında, şairliği bırakmamışlar.(Zaten şair ve yazar sayfalar yerine gönlünde biriktirmeye başladığı gün ölür!)
İyi ki yazıyorlar, yoksa bizler o nefis şiirlerden, yazılardan mahrum kalırdık.Aynı durum ünlü sanatçılar için de geçerli..

Bu eleştiriyi kişisel alırsam ve vicdanen rahatsızlığım hat safhaya ulaşırsa, google plusu bıraktığım gibi, bu bloguma da veda etmem lazım..Bunu düşünmeliyim..Belki de eleştirmenim haklıdır.Aslında şeytan diyor, neti kapa, sanala tamamen veda et..! 

Bir de, hiç kimseye ümit vermiyorum..Peşinen evlilik defterini kapadığımı, bundan sonra evlenmeyeceğimi sağır sultan bile biliyor.
Sevgili mi..?İsteseydim bunca zaman çoktan olurdu, ondan bile kaçındım.Ümit vermenin vebal olduğunu bilenlerdenim..Bu vesile ile bir kere daha ilan etmiş oldum..

İkinci eleştiriye kısaca şunu demem gerekir.:Yorumlar açık olunca, peş peşe yorumlara cevap verme sorumluluğu yüzünden net ile daha sık ilgili olmak gibi zaman harcama ve başka burada yazamayacağım bir sürü sebeplerim var.Yoruma kapamak benim tercihim. Her yazarın iletişim (okura saygı için mail adresi olur diye) mail adresim var.Dilersem gelen mail ile, kişisel ilgilenirim, dilersem buradan cevap veririm.Duruma göre hiç bir şekilde cevap vermeme hakkım da saklıdır, vesselam.