7 Eylül 2020 Pazartesi

Kitabım üzerine güzel bir soru

- Kitabı çıkmış bir yazar olarak okurlardan beklentiniz nedir?

- Teşekkür ederim, güzel bir soru. Öncelikle her yazar gibi okunmak isterim. Aldınız ama aylardır rafta ve unutuldu gitti! Bu üzücü olur! Profesyonel bir yazar değilim, yani ekmeğimi kalemimden kazanmıyorum ama maddi çıkar peşindeki yazar bile okunmayı umursar, umursamalı da... Sonuçta bir emek, bir zaman bir çabanın ürünü söz konusu olan.

Kitabımın okunmasını, empati kurularak okunmasını, içselleştirilmesini isterim. Bu olmuşsa birinci maksat hasıl oldu demektir.

Sonrasında okur beğenmişse, tavsiye amacı ile kendi sosyal medyasındaki sayfalarında resimli tavsiye etmesini ve mümkünse kısa da olsa inceleme ya da alıntılara yer vermesi onur verici olurdu. 

En son olarak tabidir ki çok satılmasını isterdim. Bu konuda bilinen latifem; ''Bu kitap ben öldükten 50 yıl sonra çok satacak ve kıymeti bilinen bir kitap olacak. Şimdilerde ilk baskısını almış olanlar o yıllarda ayrıcalıklı olacaklar.'' 😊

Diğer sorunuzu daha önce cevaplamıştım. İnstagramda şahsımın hesabı yok! İki güzel insanın adıma açtıkları 2 hesap var. Facebook'da zaman zaman mola vererek de olsa bulunmaktayım.